CONDICIONS D'ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Fundació Mallorca Literària informa que és titular del lloc web http://poeteca.cat D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, Fundació Mallorca Literària informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és Fundació Mallorca Literària, amb CIF G07928930 i domicili social al C / Bonaire, 25. Binissalem 07350. Illes Balears. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: info@fundaciocasamuseu.cat

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web de la Fundació Mallorca Literària confereix la condició d'usuari, per la que s'accepten, des de la navegació pel lloc web de la Fundació Mallorca Literària, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de Fundació Mallorca Literària proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per Fundació Mallorca Literària per a l'accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.

L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per Fundació Mallorca Literària contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.