BLAI & CO.
Amistat i poesia
BLAI & CO.
Amistat i poesia

La Poeteca neix com a projecte divulgatiu des del centre poètic de Mallorca: la Casa Blai Bonet, a Santanyí. La base de la compilació poètica és el llegat del nostre autor, Blai Bonet, un creador únic i essencial en la nostra literatura, artista total. En la seva poesia hi trobam la clau de la renovació poètica a la Mallorca de postguerra i la base de molta producció posterior. La seva veu encara genera ressons en la literatura dels joves autors d'avui.

També incloem en aquesta secció la veu d'altres autors i autores que formaren part del seu univers poètic, ja que a més del fons Blai Bonet, la Fundació treballa també en la gestió i conservació d'altres llegats poètics amics. Aquest és el cas del campaner Damià Huguet, home de call vermell que compartí amistat i moltes curolles artístiques amb Bonet.

En el llegat poètic de la Fundació s'inclou també el fons documental de Jaume Pomar, poeta i biògraf de Llorenç Villalonga, que en la faceta de creador constitueix una de les veus poètiques més destacades de la genèració dels 70s.

Aquesta selecció de continguts us permetran conèixer millor la seva paraula i obra.