La Casa de la Poesia

La Fundació Mallorca Literària manté obert des de l'any 2013 el Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet, des d'on gestiona la catalogació i conservació del llegat de l'autor i mostra en una exposició un recorregut per la vida i obra del poeta. 

 

Si ens voleu visitar, ens podeu trobar a:

Centre de Poesia Conteomporània Blai Bonet 

2ª planta de la Casa de Cultura de Santanyí (c/ Bisbe Verger s/n)

Horari de visita: de dimecres a divendres, de 10 a 14h

Per a visites concertades, contactau-nos a bonet@mallorcaliteraria.cat

 

Mentrestant, avancen els treballs per convertir la llar de Blai Bonet en un nou centre públic: la Casa Blai Bonet, una casa de la poesia que faci possible que aquell immoble del "carrer Palma, 74", on en Blai va néixer, créixer i sobretot escriure, i on tants poetes el visitaven, torni a esser un punt de trobada lluminós per a la literatura de Mallorca.

La realització de les obres de reforma és en procés, amb la previsió que finalitzin en un termini de 24 mesos i es pugui inaugurar aquest nou centre dins de l'any 2021.

En aquest vídeo podeu conèixer el projecte arquitectònic, creat per Biel Arbona: conèixer com el projecte dialoga amb els materials, textures i colors de l'entorn vital de l'autor, a Santanyí; veure simulacions de com quedaran les estances i edificis, i quin seran els espais en que s'organitzarà.